Вести

Заев за спас на Владата се здружи со Ахмети за локални избори- уверува дека коалицијата била сигурна

Коалицијата била сигурна и стабилна, порача премиерот Зоран Заев откако договори заеднички настап на локалните…

Законот за распродажба на државно земјоделско земјиште ги крена земјоделците на нозе

Македонските земјоделци со низа забелешки за законот за масовна продажба на државно земјоделско земјиште по…