Вести

Стоилковски: Луѓе на Заев легализирале објект за марихуана кој кога го пријавиле не бил изграден, ЈО да отвори истрага

Постојат сериозни сомнежи дека функционери на СДСМ, екс пратеници, градоначалник, советници, општински моќници, на чело…

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ достави иницијатива на надзорна расправа во Комисиајта за финансирање и буџет за поскапување на цената на струјата

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ денес до собранието на Република Македонија доставува иницијатива за одржување на…