Македонија

Трифун Костовски: Ако планираа да не затворат, тоа требаше да го сторат пред една година, а не да дозаглавиме со уште 15 милиони евра

На затворањето на „Еуростандард“ реагираше и нејзиниот сопственик, бизнисменот и поранешен градоначалник Трифун Костовски. Тој…

СВАДБИТЕ ОД РЕСТОРАНИТЕ СЕ ПРЕФЛИЈА ДОМА,УКИНУВАЊЕТО НА ЗАБРАНАТА СЕПАК, ЌЕ ЗНАЧИ ПОГОЛЕМА КОНТРОЛА ОТКОЛКУ СЕГА

Свадбите и семејните веселби се префрлија од рестораните дома.Забраната за славењето по угостителските објекти се…