Македонија

Тетово преплавено со албански знамиња, државното го нема ниту на јарболите

Дефиле со автомобили со албански знамиња,накитени згради, тераси, кафулиња,улици.Јарболите преплавени со знамиња.Тетово обоено во црвено-црно,на…

Власта демонстрира дрскост: Заев брише споменици, Шекеринска удри по ВМРО-ДПМНЕ- немале право да реагираат

Додека Заев го брише бугарскиот фашистички окупатор и на некој начин ја негира антифашистичката борба,…