Култура

Актерката Александра Пешевска ја доби наградата за најдобро актерско остварување на Меѓународниот фестивал на камерен театар „Ристо Шишков“

Актерката на кумановскиот театар Александра Пешевска ја доби наградата за најдобро актерско остварување на 28...