Вести Сцена Култура пред 5 дена

Почина легендарниот филмски композитор Енио Мориконе

Култура пред 3 недели

На 25 јуни промоција на книгата „Не им правете сенка на гробовите“

Култура пред 3 недели

„Темплум“ го издаде графичкиот роман „Плати па клати: мемоари на еден уживател на проституција во слики и зборови“

Вести Култура пред 3 недели

Водичот „Византиското наследство на Скопје“ е предизвик за сите посетители

Култура пред 3 недели

Почина диџеј Ицко од Антена 5

Култура пред 1 месец

Програмата на „Охридско лето“ е подготвена и прилагодена на препораките за заштита на публиката и учесниците

Култура пред 1 месец

Филмот „Врба“ на Милчо Манчевски е селектиран во официјалната натпреварувачка програма на 10. Филмски фестивал во Пекинг

Вести Култура пред 2 мес.

Во недела музички хепенинг на покривот на Џевахир Скај Сити

Вести Скопје Култура пред 3 мес.

Вечерна диско забава во Карпош со DJ BABURA JUNIOR

Вести Култура пред 4 мес.

Во Филхарминија откажани сите концерти до крајот на март

Вести Македонија Култура пред 5 мес.

3.000 евра од култура за книгата „Албанците од Северна Македонија (Источна Албанија) во борба за национална независност“

Вести Македонија Култура пред 5 мес.

Повторно скандал во Министерството за култура, 5 илјади евра за „Илирида“, 1.500 евра за пратеникот Рамчиловиќ