Хроника

Пронајдени череп и остатоци од човечки труп во распаѓање во околината Долно Дупени, идентитетот на жртвата позат, се преземаат понатамошни мерки

СВР Битола – Одделението за криминалистичка полиција, во соработка со Единицата за крвни и сексуални…