Економија

Со повеќе од еден месец задоцнување стапуваат на сила новите економски мерки, бизнисмените разочарани

Власта доцни со реализацијата на четвртиот пакет мерки за спас на стопанството, се жалат стопанствениците….

Кадиевска-Војновиќ: 60% од БДП јавен долг со кредибилни политики, не е исто како 60% од БДП јавен долг со некредибилни политики

Во Утрински брифинг денеска гостуваше поранешната вицегувернерка на НБРМ, Маја Кадиевска-Воиновиќ, која што говореше за…