Економија

Драматичен развој во земјоделскиот сектор – Стопанската комора предлага итни мерки

Распределба на субвенциите, не по површина, туку по предаден килограм производ во регистрирани преработувачки капацитети,…

Земјоделството пред колапс – без итна поддршка штетите ќе бидат драматични

Македонското земјоделство се соочува со сериозни проблеми, алармираат стопанствениците. На средба со министерот се пожалија…