Tоп

По 8 години владеење со Тетово, еден од најзагадените градови во Македонија, ДУИ на дело ја покажа зелената агенда

Проблеми со депонирање на отпад,бројни диви депонии во и надвор од градот,урбанизација наместо зеленило,недоволно вода…