Tоп

Дигиталната неписменост причина за слабата заинтересираност за вакцинација на маргинализираните групи граѓани

Маргинализираните групи граѓани, пред се заради лошата финансиска состојба и заради дигиталната неписменост, се најбројната…

Јосифовски за Алфа: Препораките за организирање прослави ќе предизвикаат хаос во работењето на локалите

Хаос во работењето на угостителските објекти ќе предизвикаат новите препораки за организирање прослави, алармираат од…