Tоп

Николоски : Шеќеринска глуми задоцнет патриот, предавството ќе ви тежи цел живот

Потпретседателот на ВМРО – ДПМНЕ Александар Николоски, реагираше на изјавите на поранешната министерка Радмила Шеќеринска...