Tоп

Нелегални набавки на софтвери, злоупотреба на еврпски пари, шверц на марихуана – скандали се редат

Нелегална набавка на софтвери,помагање во финансирање проекти на невладини организации, шверц на марихуана, злоупотреба на…

Хаос со термините за вакцинирање: 80 годишна битлачанка треба да оди во Кавадарци, Тетовец во Куманово

Велешани ќе се вакцинираат во Кавадарци.Кавадарчани во Битола.Тетовци  во Куманово.Охриѓани во Скопје. Граѓани над 70…

Д-р Даниловски: Ако се „тегнеме“со вакцинирањето му се дава шанса да врисуот да и избега на вакцината

Куманово, Штип, Кавадарци, Тетово, Охрид и Битола се подготвуваат за вакцинација со кинеските вакцини. Покрај…