Tоп

Повеќето Европски земји воведуваат целосен „лок даун“ за престојните празници

Ударот на пандемијата во Германија ги загрижува тамошните власти, па одлучија целосна блокода од среда….

Константен став на Бугарија пред и по ветото, ниту силен меѓународен притисок нема да ја премисли Софија?!

Негирање на македонското малцинство во Бугарија,бугарски корени на македонскиот јазик, барање за признавање на историска…

Ќе седнат ли на маса угостителите и Комисијата за заразни болести: Утре ќе се одлучува за нови мерки

Ќе се затворат ли целосно угостителските објекти за време на празниците? Комисијата за заразни болести…