Tоп

Блокирани заклучоците на ЕУ, Чешка, Словачка и Австрија против одредницата за погрешно толкување на историјата

Во Брисел не се усвоени заклучоците за Западен Балкан.Чешка,Словачка и Австрија има забелешки на членот…

Истражување во Вашингтон: Македонците се најмногу против КОВИД-вакцината од сите Балканци

Македонците се најмногу против КОВИД – вакцината од сите Балканци – покажува регионалното истражување на…