Tоп

Пешевски и Миновски официјално не се советници на Битиќи, но сепак и давале совети на власта

Поранешниот вицепремиер за економски прашања од ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Пешевски, и екс министерот за финансии Кирил…

Утре ќе се одлучува за нови мерки, карантин не е опција, иако Македонија е шеста земја по смртност од корона во Европа

Комисијата за заразни болести на утрешниот состанок ќе решава за воведување порестриктивни за заштита од…