Tоп

Истражување во Вашингтон: Македонците се најмногу против КОВИД-вакцината од сите Балканци

Македонците се најмногу против КОВИД – вакцината од сите Балканци – покажува регионалното истражување на…

Повеќето Европски земји воведуваат целосен „лок даун“ за престојните празници

Ударот на пандемијата во Германија ги загрижува тамошните власти, па одлучија целосна блокода од среда….

Константен став на Бугарија пред и по ветото, ниту силен меѓународен притисок нема да ја премисли Софија?!

Негирање на македонското малцинство во Бугарија,бугарски корени на македонскиот јазик, барање за признавање на историска…