Tоп

Мицкоски: Веќе два месеци не може да имаат функционален парламент, а богами ако продолжат вака ќе немаат ниту функционални улици

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во интервју во емисијата „Бизнис поенти“ на телевизија Алфа, рече…