Tоп

Во болниците хаос – капацитетите преполни речиси во сите градови, Филипче смирува граѓаните да бидат спокојни

Аларматните бројки на ново заразениод Ковид19 експресно ги троши и резрвните болнички капацитети. На Инфективната…