Tоп

Анкета: Победа на ВМРО-ДПМНЕ на следните избори – Мицкоски со највисок рејтинг помеѓу политичарите

ВМРО-ДПМНЕ со двојно поголем рејтинг од владејачката СДСМ, Христијан Мицкоски е политичарот со највисока доверба…