Промо

Антиќ и Стојановски во „Аџибадем Систина“: Болницата останува партнер на македонските кошаркари

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ и Македонската кошаркарска федерација го продолжија договорот за спонзорство, соработка што...

Прекршен законот: Раководството на најголемото струшко основно училиште на своја рака се одлучиле за онлајн настава

Раководството на најголемото струшко основно училиште“Браќа Миладиновци ” на своја рака и противзаконски одлучило наставата...