Прилози

Хаос со термините за вакцинирање: 80 годишна битлачанка треба да оди во Кавадарци, Тетовец во Куманово

Велешани ќе се вакцинираат во Кавадарци.Кавадарчани во Битола.Тетовци  во Куманово.Охриѓани во Скопје. Граѓани над 70…