Прилози

Во најголемата фабрика во охридскиот регион “Костал Македонија” – 10 вработени позитивни на Ковид 19

Коронавирусот се појави и во една од најуспешните странски инвестиции во охридско-струшкиот регион, ‘’Костал Македонија’’…

Вистинската бројка на заразени со Ковид19 е далеку повисока од официјалната статистика

Ја изгубија ли целосно контролата здравствените власти со пандемијата во Македонија? И покрај официјалната статистика,…