Прилози

МВР И Обвинителство: Затвор до пет години за одобрување на воените злосторства во Украина на „Фејсбук“

Затворска казна до пет години доколку на социјалните мрежи ги одобрувате или оправдувате воените злосторства…

Поврзани вести