Прилози

За прослава на Рамковен половина милион евра, не се знае колку ќе има за Илинден и осми септември

Додека за одбележување на Охридскиот рамковен договор Владата обезбеди половина милион евра, останува не познато…

Владата се пофали: Стартува одбележувањето на Рамковниот договор вредно полoвина милион евра народни пари

Започнува прославата на 20 годишнината од Охридскиот Рамковен договор, која граѓаните на Македонија ќе ги…

Заев за Радев: Јас сторив многу повеќе за Бугарите во Македонија, отколку тој за Македонците во Бугарија

Со правдање колку се заложувал за бугарското малцинство во Македонија, премиерот Зоран Заев му одговори…

Заев за спас на Владата се здружи со Ахмети за локални избори- уверува дека коалицијата била сигурна

Коалицијата била сигурна и стабилна, порача премиерот Зоран Заев откако договори заеднички настап на локалните…