Македонија главна страна

Граѓаните револтирани: Ги набилдаа цените, па сега ќе ги намалуваат за 10% – тоа ништо нема да смени

Зошто манипулираат властите? Што ќе поефтини, кога цените се крајно набилдани? Граѓаните револтирани, прашуваат како...

Поврзани вести