Македонија главна страна

Вељаноски во судот го читаше обраќањето на Зоран Заев: Ако треба, Џафери ќе го бираме во ходник или на скали

Продолжи судењето за настаните поврзани со случувањата на „27 април”. Поранешниот претседател на Собранието Трајко…