Македонија главна страна

Милошоски: Власта ги изостави учениците со посебни потреби, тие се доведени во нееднаква положба со останатите ученици

Пратеникот од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Обнова за Македонија“, Антонијо Милошоски имаше свое…