Македонија главна страна

Мицкоски до Ромео: Поради неспобноста на власта, Република Македонија нема никаков напредок

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот, Александар Николоски денес остварија средба со италијанскиот…