Македонија главна страна

Ветувањата едни, реалноста сосем друга- ќе им удоволи ли Заев на ДУИ и БЕСА за да остане на власт?!

Воведување двојазичност во приватните фирми и субвенции за вработување припадници на малцинските заедници во приватниот…