Македонија главна страна

Јетон Шаќири: Техничка грешка беше првичното „CV“, не станав доктор на науки на 21, туку на 29 години

Техничка грешка при поднесување на документите на мојата биографија – вака најмладиот министер за информатичко…

Поврзани вести