Македонија главна страна

Николоски на видео конференција со претставниците на ЦДИ: Власта лошо ја менаџира корона кризата во Македонија

Центристичко демократската интернационала (ЦДИ) денес одржува состанок на Извршниот комитет, со кој претседава Претседателот на…

Kапиталните инвестиции жртви на неспособноста на власта или на пандемијата?

Државата крати на капиталните инвестиции, кои некогаш беа моторот на македонската економија. Иако власта постојано…

Поврзани вести