Македонија главна страна

Мицкоски: Македонија се соочува со огромна здравствена и национална криза а владата дава 270.000 за фризерница и пари за обука на магариња

Македонија се соочува со огромна здравствена и би рекол национална катастрофа. Само денес 383 новозаразени,…

Заев најави можна блокада од Бугарија на патот кон ЕУ, нарекувајќи го Гоце Делчев историски заднички јунак

-Одличен мегдан е нашиот историски заеднички јунак Гоце Делчев, порача денеска од Пробиштип Зоран Заев….

Заев од Куманово заборави на бугарскиот фашистички окупатор, но се пофали за договорот со Бугарија

Премиерот Зоран Заев го заборави бугарскиот фашистички окупатор во своето свечено обраќање за 11 октомври,…