Македонија главна страна

Стоилковски: Феудалецот Заев со концесии на 30 години ги обезбеди Тотал инжинеринг и Еленица, фирмите на бате Вице

Зоран Заев долгорочно присвојува државни богатства, а надлежните и најповиканите за спречување на таквата корупција…