Македонија главна страна

Вандализам во тетовско училиште-малолетници влегуваат преку ноќ и оштетуваат инвентар, полицијата истражува

Навредливи графити, оштетен инвентар,расфрлани работи-ваква слика  ги пречекува овие два дена вработените во тетовското основно…