Македонија главна страна

Пендаровски: Несериозно е лидерите на партиите свечено да потпишат дека сме Македонци кои говорат македонски јазик

За претседателот Пендаровски е несериозно лидерите на партиите свечено да потпишат дека сме Македонци кои…