Македонија главна страна

Алфа репортажа во градинката „Авионче“ во Петровец: Како ќе се распоредат најмалите, може ли во градинка со протоколи?

Ни официјални протоколи ни одлука. Останува неизвесно – дали градинките ќе ги отворат вратите?  Родителите…