Македонија главна страна

СВАДБИТЕ ОД РЕСТОРАНИТЕ СЕ ПРЕФЛИЈА ДОМА,УКИНУВАЊЕТО НА ЗАБРАНАТА СЕПАК, ЌЕ ЗНАЧИ ПОГОЛЕМА КОНТРОЛА ОТКОЛКУ СЕГА

Свадбите и семејните веселби се префрлија од рестораните дома.Забраната за славењето по угостителските објекти се…