Македонија главна страна

Мицкоски открива афера”Мафија 2″- Над 20 000 лица добиле дупликат лични документи со различни матични броеви

Исти лица добивале дупликат лични документи со различни матични броеви.Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Мицкоски обелодени афера…