Македонија главна страна

Гордана Сиљановска Давкова: Прв заменик премиер со право на вето- ординирана, непозната, неуставна, незаконска, уникатна политичка глупост!

Ординарна глупост, вели професорката Гордана Сиљановска Давкова, професор по уставно право и политички систем и…

Стојаноска: Државата добива нова влада со стари, истрошени транзициски и искорумпирани кадри, влада за спас на криминалот

Државата добива нова влада со стари, компромитирани и истрошени транзициски кадри, истакна на денешната прес-конференција…