Економија главна страна

Македонската градежна компанија „Настел“ во тесна трка за престижната меѓународна награда „Оскари за градежништво 2020“

Градежна компанија „Настел“ е финалист на натпреварот за луксузна градба, архитектура и дизајн „Оскари за градежништво…