Економија главна страна

Бизнисмените бараат итни мерки за спас на фирмите и работните места

Бизнис секторот на колена. Стопанствениците две година наназад бараат од државата  намалување на парафискалните давачки,…

Националната федерација на фармери организираше онлајн средба по повод Меѓународниот ден на жената од руралната средина

Националната федерација на фармери вчера организираше Zoom средба по повод 15 октомври – Меѓународниот ден…