Економија главна страна

НУК ги достави унифицираните препораки за работа на угостителската индустрија до Владата и надлежните институции

Независната угостителска комора (НУК) ги достави унифицираните препораки за работа на угостителската индустрија до Владата,…

Поврзани вести