Економија главна страна

Земјоделството пред колапс – без итна поддршка штетите ќе бидат драматични

Македонското земјоделство се соочува со сериозни проблеми, алармираат стопанствениците. На средба со министерот се пожалија…

Со повеќе од еден месец задоцнување стапуваат на сила новите економски мерки, бизнисмените разочарани

Власта доцни со реализацијата на четвртиот пакет мерки за спас на стопанството, се жалат стопанствениците….