Економија главна страна

Кој освен министерката Ангеловска ги повлекол парите од „Еуростандард“ банката пред таа да пропадне?

Кои се граѓани и компании имале инсајдерски информации дека „Еуростандард“ ќе пропадне, па побрзале изминатите...