Ковид -19

Хаос со термините за вакцинирање: 80 годишна битлачанка треба да оди во Кавадарци, Тетовец во Куманово

Велешани ќе се вакцинираат во Кавадарци.Кавадарчани во Битола.Тетовци  во Куманово.Охриѓани во Скопје. Граѓани над 70…

Д-р Даниловски: Ако се „тегнеме“со вакцинирањето му се дава шанса да врисуот да и избега на вакцината

Куманово, Штип, Кавадарци, Тетово, Охрид и Битола се подготвуваат за вакцинација со кинеските вакцини. Покрај…

Поврзани вести