Ковид -19

Русите ни нудат вакцини, македонските власти ги игнорираат понудите велат од Амбасадата за Алфа

Зошто Македонија ја игнорира руската вакцина „Спутник V“?Руската амбасада во Македонија за Алфа открива дека…

Почна имунизацијата во Македонија, докторка и сестра први се вакцинираа – Филипче ќе ја чека следната пратка

Со зборовите „со среќа“ 64-годишната Примариус д-р Добринка Наунова Јовановска и главната сестра на Инфективната…