Ковид -19

Со негативен тест за Ковид, 50-годишен прилепчанец бил погребан според сите протоколи за Ковид ?!

Се нижат апсурдите и контрадикторностите околу починатите од Ковид 19. Педесетгодишен прилепчанец, по препорака на…