Балкан главна страна

Странски медиуми јавуваат за бегалски бран на македонско – грчката граница, домашните власти не се расположени да зборуваат

Стотици илегални мигранти секојдневно ги ризикуваат животите обидувајќи се да влезат во земјава, следејќи ја…