Балкан главна страна

Граѓаните се подготвуваат за летен одмор, Грција останува најпосакувана дестинација

Рестрикциите се олабавуваат во сите држави, Македонците се подготвуваат за летување. Грција останува најпосакувана локација...

Aлбанија воведе двонеделен карантин, а границите на Грција остануваат затворени

Мерки за спречување на коронавирусот, воведуваат соседите на нашата држава. Албанија од денеска воведува двонеделен...